Massages
Mijn massages zijn altijd aangepast aan de persoon, lichaam en wensen van dat moment.
Nooit is een massage hetzelfde. Vaak bestaan mijn massages uit een mix tussen een stevige aanpak voor spieren die wel wat aandacht kunnen gebruiken en de rust van een ontspanningsmassage. Hoe deze verhoudingen liggen, dat bepaal jij.Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest.
De strijkingen zijn zacht en op een laag tempo.
Eventuele knopen in de spieren worden niet of voorzichtig gemasseerd.
Ideaal om te ontspannen en weer lekker in je lijf te zitten. Hierbij een indicatie wat mogelijk is.
 • 60 minuten
  Massage van de achterzijde van het lichaam: achterzijde van de benen, voeten, rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen en handen.
 • 90 minuten
  Een massage van het hele lichaam. De gehele achterzijde zoals bij 60 minuten, inclusief voorzijde van de benen, stukje decolleté en armen, hals en indien gewenst een korte gezichtsmassage.Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding in spieren. De strijkingen gaan dieper, spieren worden gekneed en knopen worden gemasseerd. Het lichaam wordt geholpen met het afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor wordt het herstel van spieren en lichaam bevorderd.
 • 60 minuten
  De gewenste spier(groepen) worden gemasseerd inclusief de omliggende spieren die een soortgelijke functie hebben. Afhankelijk van de klacht en tijd kunnen meerdere spieren worden behandeld.
 • 90 minuten
  Naast het masseren van de spiergroepen die extra aandacht nodig hebben, wordt gekeken naar het lichaam als geheel. Ketens van samenwerkende spiergroepen worden los gemasseerd.Stoelmassage

Bij een stoelmassage neem je plaats op een speciaal ontwikkelde stoel. Kleren blijven aan en er wordt geen olie gebruikt. Door middel van strijkingen en gericht masseren op triggerpoints kun jij je dag ontspannen en soepel voortzetten.
 • 25 minuten
  Afhankelijk van jouw wensen wordt deze ontspannend en/of gericht op specifieke klachten uitgevoerd. Het accent van de massage ligt op de rug, schouders, nek en hoofd.


Graag een stoelmassage voor jouw evenement of bedrijf? Zie bedrijfsmassage.